Hogyan kezdje el a fogyás most

0
1804

Az elhízás nem a jó egészség jele. A Nemzeti Egészségügyi Intézetek szerint az elhízással kapcsolatos betegségek évente mintegy 300,000 életet követelnek . Szóval, ha túlsúlyos vagy, el kell veszítened a flab-et. Persze a fogyás időt, elkötelezettséget és fizikai munkát igényel, és szinte soha nem sima út. De itt van néhány tipp és trükk, hogy indítsa el a fogyás, lefogy sikeresen, és tartsa a fogyás. Ne vesztegessük az időt, ugorjunk be és tanuljunk meg fogyni! Az első lépés, hogy elkezd fogyni, hogy ismerje el, hogy meg kell, hogy lefogy. Gondolj túl a kinézeten. Ha jól érzed magad a testeddel kapcsolatban, az nagyszerű. De tudnod kell, hogy egészséges vagy-e vagy sem.

Beszéljen egy orvos, hogy megértsék, ha szüksége van, hogy lefogy, vagy teljesen rendben van. Talán meg kell, hogy lefogy egy problémás terület, mint a has, combok, csípő, stb. Koncentrálj arra a területre. Miért fogytál le? Természetesen, hogy javítsa az egészségét, a rugalmasságát, az állóképességét, és csodásan nézzen ki.

Tudja meg, miért fontos a fogyás

De tudta, hogy az elhízás mentális betegségeket válthat ki, például depressziót, bipoláris zavart és szorongást ? Ezek súlyos kérdések, amelyek érintik 1-6 fő, ami nagyobb problémákat . Tehát el kell fogadnod, hogy le kell fogynod, és meg kell értened, hogy ha aktív maradsz, az segít a BEILLESZKEDÉSEN túl. Nem azt mondom, hogy rock sztár leszel, vagy űrhajós, csak mert lefogysz, de képes leszel más fényben látni magad, ami növeli az önbizalmadat, és segít pozitív hozzáállást kialakítani önmagadhoz és minden máshoz. Nagyon nehéz motivált maradni a fogyás utazás során. Akkor keress ihletet. Lehet valaki, aki sokat fogyott, és most egészséges életet él, vagy valaki, aki sikeresen változtatott az életén, vagy valaki másén.

Ez rendben van, ha nem volt képes fogyni a múltban. A fogyás egy utazás, és hullámvölgyeket fogsz tapasztalni. Ne úgy gondolj rá, mint egy változásra, gondolj rá úgy, mint az életmódod fejlesztésére. Ugrás-indítsa el a fogyás életmód a jelenlegi életmód lassan, és akkor lesz egy jobb és jobb életet hamarosan. A végeredmény? Fogyni fog, és egészségesebbnek fogja érezni magát.

Naponta elfogyasztott kalória

Ellenőriznie kell, hogy hány kalóriát fogyaszt naponta. Is, megtudja, hány kalóriát kell fogyasztani szerint a kor, magasság, súly, tevékenység szintje, stb. Vannak különböző online kalória számológépek, hogy hozzáférhet ingyen. Használja őket, hogy megtudja, hány extra kalóriát fogyaszt naponta. Ellenőrizze, Mit Fogyaszt Minden. Készíts egy listát az élelmiszerek eszik egész nap. Jegyezze fel, mit eszik hétfőn, szerdán és szombaton. Ez ad egy ötletet, hogy honnan jönnek az extra kalóriák, és mit kell elkerülni, hogy elkezd fogyni. Méresse Meg A Súlyát. Ellenőrizze a súlyát, hogy mennyire túlsúlyos. Ez segít beállítani a célok helyes. Csináld meg a BCA-t.

Eltekintve attól, hogy a testsúly ellenőrzése, kap a test összetételének elemzése (BCA) történik a helyi edzőteremben. Ez megmutatja a testzsír százalékát és a sovány izomtömeget. Attól függően, hogy, a tréner vagy dietetikus fog tervezni egy fogyás tervet az Ön számára. Kisebb Célok Elérése Szóval, most már tudod, hogy mennyi súlyt vagy karcolást kell ledobnod. És a legjobb módja ennek, ha mérföldköveket állítunk fel. Törje meg a nagyobb fogyás cél kisebb célok. Tegyük fel, hogy le akarsz fogyni 10 kilót egy hónap alatt. Minden héten 2 kilót fogytam. Így könnyen elérheted a célodat, inspirálva érzed magad, hogy keményebben dolgozz, hogy elérd a végső fogyási célodat.

Írja le súlycsökkentési céljait

Írja be a fogyás céljait a naplójába, és adjon magának egy határidőt. A folyóirat fenntartása segít nyomon követni a fejlődést, betartani az étrendet és az edzést, és hogy hogyan érzi magát minden egyes szakaszban, ahogy halad a hetek során. Ne Kövess Vakon Semmilyen Diétát. Ne kövesse a diéta, hogy már dolgozott valaki más. Beszéljen egy orvossal, és tudja meg, mi a legjobb diéta az Ön számára. Kap egy személyre szabott étrend tervet, amely figyelembe veszi a súlyát, korát, kórtörténet, orvosi kérdések, gyógyszerek, stb. fontolja meg.

Maradj Hidratált Igyál vizet, hogy eltávolítsd az összes toxint a testből, a sejtjeid turgid és anyagcsere tüzeljenek, és fenntartsd a test pH-ját.
A leggyakoribb hiba, amit a fogyókúrák elkövetnek, hogy éheztetik magukat, hogy lefogyjanak. Sőt, ettől hízni fogsz, mert az agy azt hiszi, hogy kevés az élelem, és jelzi a sejteknek, hogy zsírként tároljanak mindent. Szóval, még ha egészséges ételt is eszel, akkor is zsírként fogod tárolni.

Ezért enni minden 2-3 óra fogyni. Fogyasszanak Zöldségeket
A zöldségek vitaminokban, ásványi anyagokban és diétás rostokban gazdagok. A zöldségek fogyasztása táplálja a sejteket, felgyorsítja az anyagcserét, javítja az emésztést, a felszívódást és a kiválasztást. Így fogyasztanak 3-4 fajta zöldségek naponta, hogy kick start fogyás.