Egészségügyi Világnap 2020

0
2077

MA, április 7-e az egészségügyi világnap-az Egészségügyi Világszervezet égisze alatt minden évben ünnepelt globális egészségtudatossági nap nem fog elmenekülni senki elől, hogy az idei esemény rendkívüli körülmények között zajlik, mint a világ kielégíti a COVID-19 válság. Egyrészt furcsának tűnik, hogy a világ egészségét ünnepeljük, amikor egy nagy járvány kellős közepén vagyunk. Másrészt az a tény, hogy mindannyian foglalkozik ezzel a válsággal együtt úgy tűnik, hogy megerősíti az oka, hogy egy ilyen Nap az első helyen – felhívni a figyelmet, hogy a globális egészségügyi problémák ünnepelni az alapító a nagyon szervezet vezető nekünk ez a példátlan idő, az, AKI.

Az egészségügyi Világnap 2020-ban minden évben más témával ünnepli az ápolók és szülésznők alapvető szerepét az egészségügyi ellátás biztosításában. A nap célja a munkájuk elismerésének hulláma, a támogatás katalizálása, valamint az egészségügyi dolgozók profiljának növelése. Erre nem is lehetne jobb alkalom.

Az élet egy patkányverseny

A Lygature, mi step-up, hogy a cselekvésre, hogy megünnepeljük ezeket a meg nem mondott hősök, mint ők törődik velünk, ebben a globális egészségügyi válság. Elismerésünk jeleként virágszállítást szerveztünk azoknak a kollégáknak, akiknek partnerei az egészségügyi ágazatban dolgoznak. Mutasd meg a támogatást is a hashtag #Supportnurses Andmidwives. Az egyetlen jó trend, ami átvette a föld irányítását, az, hogy egészségesnek és fittnek kell maradnia. Az edzőtermek száma megnőtt, a diétás fad-ok pedig végtelenek, ígéretes fogyás és hosszú életűek.

De az élet egy patkányfaj, és mi csak próbáljuk a fejünket a víz felett tartani. Aki minden évben április 7-ét látja, mint az egészségügyi Világnapot. Ez majdnem olyan, mint egy emlékeztető azoknak, akik annyira magával ragadta magát, hogy lélegezni és egy kis időt vesz igénybe az egészséged. Ezek a szorgos méhek, itt van egy gyors lista tippek, hogy emlékeztessen az egyszerű módon, hogy maradjon egészséges. Minket érdekel.

Aludj Jól. A testednek elég pihenésre van szüksége, hogy meghódítsa a következő napot a munkában. Az alvás a legjobb gyógyszer a szervezet számára, hogy felépüljön bármilyen betegség. Segít felgyorsítani a gyógyulást, és visszaállítani a testet. A nyugalmi metabolikus sebesség (RMR) is segít az égő zsírok, ha egy személy szundikál. Hidrát
A tiszta és jól szűrt vízivás fontos a hasmenés, a kiszáradás és a gyomor – bélrendszeri problémák megelőzése érdekében. Segít, hogy a test tele legyen, és csökkenti az egészségtelen ételek utáni vágyat. Segít, hogy a tápanyagok elérjék a legtávolabbi sejteket a szervezetben.

Rendszeres Orvosi Ellenőrzés. Igen, mind elfoglaltak vagyunk. De időről időre ellenőriznünk kell a testünket, arra az esetre, ha bármilyen alapbetegsége lenne, amiről Ön nem tud. Ha szexuálisan aktív vagy, fontos, hogy megvizsgálják a nemi úton terjedő betegségeket is. Bárki, aki 40 feletti kell kap egy teljes test ellenőrzés-up hathavonta, hogy észlelje a betegség a kezdeti szakaszban. Étkezési Szokások
A túlevés nyilvánvalóan egy nagy nem-nem, különösen, ha egy gyorsétterem szerető. Figyelembe véve, hogy egy zsúfolt menetrend, gyorsétterem a legjobb módja annak, hogy valamit útközben. A rostot is beleértve az étrendedben, az egyik módja, hogy zöld zöldségeket és gyümölcsöket tartalmazz a szájpadlásodban. Antioxidáns tulajdonság, ami megtisztítja a vért. Az extra szénhidrátok helyettesítése érdekében adjon fehérjéket a diétájához, mivel az jól táplálja az izmait.

Mentális egészség. Stressz, szorongás és depresszió

Mentális Egészség. A stressz, a szorongás és a depresszió nagyon gyakoriak manapság, különösen nagy nyomás alatt álló munkahelyi környezetben. Ne várja meg, hogy az agya leálljon, és mielőbb kérjen segítséget. Terapeutához járni a legegészségesebb módja a mentális egészség gyakorlásának. A szégyen tényező nincs többé társítva kér segítséget, mert a következmények szörnyű, ha a segítséget nem kérik a megfelelő időben.

GyakorlatVegye ki egy kis időt a menetrend néhány fizikai tevékenység, mint a könnyű séta, kocogás, stb. Nem csak segít a testsúlyodon, de boldog hormonokat is felszabadít, hogy aktív és friss maradj a nap hátralévő részében. Megelőzi a kardiovaszkuláris betegségeket, és egészségesen tartja a személyt. Használja a Fitbit nyomon követni a napi tevékenység. Irányított Meditációs Alkalmazások. Ez a korszak az okostelefonok, és a legjobb az egészben, hogy tudjuk használni, hogy az előnyünkre. Letöltése alkalmazások, mint a Headspace, amelyek a legjobb funkciók irányított meditációk. Legyen az nyugtató strand hullámok, alvás gipszel, hogy segítsen aludni, vagy stresszoldó meditációs dialógusok, apps, mint ezek a hátát, emlékeztetve Önt a legfontosabb személy az életedben.

Fogadd el ezt az egészséges életmódot, és ragyogj tovább, mint egy szupersztár. Nézd át az alapokat, és ki tudja, talán mind a tiéd lehet. Hogy néhány egyszerű csípések az életmód segíthet emésztést.iStock Mindennapi Egészség. Az emésztő rendszer lebontja az élelmiszereket eszik a tápanyagok a szervezet igényeinek elhanyagolja az emésztő egészségét, a szervezet belefuthat problémák elnyelő ezeket az alapvető tápanyagokat. Az ételek, amiket eszel és az életstílusod közvetlen hatással van az emésztésedre. Az emésztőszervi egészség javítása érdekében tett lépések hatékonyabbá tehetik emésztőrendszerét, és javíthatják általános egészségét és jólétét.

Vegye be ezeket a stratégiákat a mindennapi életébe

Nem tudom, hol kezdjem. Próbálja beépíteni ezeket a stratégiákat a mindennapi életben, hogy a dolgok simán. Egyél rostos diétát. Maria Adams, MS, MPH, RDN, tulajdonosa Halsa Nutrition and adjuváns professzora táplálkozás a Beverly, Massachusetts-i Endicott College, fogyasztó a magas rost diéta, amely gazdag egész gabonák, zöldségek, gyümölcsök, hüvelyesek javíthatja az emésztést. “A magas rost diéta segít, hogy az élelmiszer mozog az emésztőrendszerben, így kevésbé valószínű, hogy székrekedése van. Adams mondja, hozzátéve, hogy a magas rost diéta is segít megelőzni vagy kezelni a különböző emésztési feltételek, mint például diverticulosis, aranyér, és irritábilis bél szindróma (IBS). Ezen kívül, ez segíthet elérni, vagy fenntartani az egészséges súlyt.

Oldhatatlan és oldható rostot is. Fontos, hogy fogyasztani mindkét típusú rost, mivel segítenek az emésztő rendszer különböző módon. Az oldhatatlan rostot, más néven a durvaságot, nem emészti meg a test, ezért nagyban hozzájárul a széklethez” – mondja Adams. “Oldható rost húz a vízben, és segít megelőzni a széklet, hogy túl vizes.”Jó forrás az oldhatatlan rost közé búzakorpa, zöldség, egész szemek; lehet kapni oldható rost a zabkorpa, dió, magok, hüvelyesek.

Limit élelmiszerek, amelyek magas zsír. “Általában, zsíros ételek hajlamosak lelassítani az emésztési folyamat, így hajlamosabb a székrekedés,” mondja Adams. De mivel fontos, hogy egy kis egészséges zsírt a diéta, Adams azt javasolja, párosítása zsíros ételek magas rostos élelmiszerek, hogy segítsen a dolgok gördülékenyebb.