Az előttünk álló új évben mindenkinek jó egészséget,

0
806

Van egy erős linket követői

A Facebook internetes oldalon át, hogy az utolsó klip, hogy a dallam a Farkas szívét segített, hogy két rajongó, pontosan mi is történt Mi volt a veszteség az egész hegységen verseny, hogy az emberek valóban énekelt egy fedél ezt a dalt, küldje el minket is kiválasztott a victor vegye velünk énekelni a színpadon.

Van egy erős linket követői

Két hölgy, a művészeti főiskola Ústí nad Labem felvette velünk a kapcsolatot, hogy közben nem énekelnek, azonban, hogy ők kívánták, hogy vegyenek részt az örömére készült elem a grafikus kezelése a nyomokat. Amikor úgy gondoltuk, a klip, a dal, szóval kijelentette, hogy ez a stílus egy nagyon jó hangulatú, mi pedig egyetértett velük, hogy teljes az egész. Hogy külső koncertek, Střelecký sziget, mit hittél Ez a külön-koncerten kívül a túra. Játszik a szabad ég alatt élvezzük, ezért kijelentette, hogy miért tartózkodnak tőle a nyáron mellett merítés fesztiválok, valamint néhány saját előadások.

Den kezdtük, hogy hívja őket a Szarvas-al fresco, valamint valamilyen módon ragadt. Ezért a Június kezdődik a Střelecký sziget. Prágában, hogy követői öröm, Október le a cseh fél a Katalizátor az O2 Mező. Őszintén szólva, én nem hiszem, hogy egy Szarvas, egy ilyen jelentős hall, hogy megfelel Tényleg nem vagy, szóval egyszerűen kíváncsi lettem én győződjön meg róla, minden bizonnyal lenyűgöző élmény. Még mindig érzem, hogy még egy klub zenekar. A csoport jött létre, 2011 szeptemberében.

A születési tanárok voltak Zdeněk

A születési tanárok voltak Zdeněk Német-Római Forst A kezdő zenekar volt különösen nyilvánvaló az a jelenség, hogy a Máté Šafránka, hogy tud gitározni, valamint énekelni. Matthew gyűjtemény, a számokat, a testvérek Nedvědů, ami egyenesen indítsa el a dokumentumokat A szabályok a make-up által Zdeněk Němec, a dokumentumok kezdte használni a pálya Áll, Kelők, Mongomery is Teresa Magányos közösség. Ez egy rögös út, érvényesítse minden az alapító tagok. Mind között    valamint évvel ezelőtt. Az eszköz lehet, hogy már sokkal játszani!

Még, hogy a zene egy csoport, egy teljesen új élmény volt. Hirtelen ott volt a követelmény, hogy a hangsúly nem csak a magad, azonban kezdenek figyelni, hogy mások, még a legjobban betartani, valamint feltárni a saját maguk önkéntes zenei fegyelem. Úgy értem, hogy a dalok fegyelmezett, azt jelzi, hogy tudok olyan jól, mint én vagyok érdekelt, hogy működik egy csoport, a vágy, a képességek biztosítása az előnye, hogy az egész esemény, ki fogom deríteni, valamint növeli a művészet tekintetében a művészet, hogy mások, mint a legtöbb minden, azt kívánom, hogy legyen egy meghatározott cikk az esemény az emberek, akik egy szokásos cél. Úgy néz ki, talán az egyszerű, mégis az ellenkezője igaz.

Az első előadás a zenekar volt az országban jelenet Rock évjárat 2012-ben, tehát pontosan egy évet figyelembe véve, hogy a kezdetektől fogva. A siker a program 5 dallamok után egy nagy tapsot volt szükség, hogy egy újra. Ez volt az a dallam, Őszi ballada, ami aztán énekelt fuvolás Sara Jašíková.

A zenészek szenvedett csodálatos

A zenészek szenvedett csodálatos Fázis félelem, ugyanakkor a kezdeti teljesítmény a zenekar, volt egy nagy idő Ez az első előadás emlékezetes szabályozott jönne Jakub Sovány. Ezt követően kezdődött az időtartama az érkezés új tagok. A másik titok kezdett játszani Ondřej Doležal, valamint az érkezés Máté Mariska, nem a következő egy énekes, valamint egy lehetséges játékos a szaxofon.

Az újonnan vizsgált dallamok lehet venni több különböző egyéb tézisek az elismert emberek, valamint a nemzet, azonban a módosítás a repertory design maradt. A meglévő pálya egészült ki, például a dalok a Rangers-a Felvidéken, a Hogy. Takarja a Király meg a bohóc azonban hirtelen Alszik a Fellebbezési Juan Schelingra, illetve tájékoztasson a Petr Novak. A zenekar a siker több alkalommal kapott ki is várta, hogy mi lesz a további haladás a fájlt.

A következő évben ott volt megint egy kis személyi változások a szereplők dokumentumok. A zenekar jött zongorista Julie Šlamborová, singer Magdolna Tomečková. A csapat, ami azt illeti elhagyja Barbora Kulhánková, Ondřej Doležal, Michal Toman. A jelenleg tárgyalt Julia Šlamborové, amelyek között véget ért, hogy egy meghatározott része a dokumentumok, + tartalmazza Catherine Crková, valamint egy dobfelszerelést ül Lucía Vítová!