A Koncertek menüben olvashatjátok az idáig ismert,

0
772

Egy csapat Szarvas kinyilatkoztatás

A dalok jelenet a közelmúltban Még emelése számos előadást a résztvevők hosszú távú munka. A rajongók az ő ebben az évben a Prágai valójában öröm. Előre a második. jun a show Střelecký szigetet, ezt követően Október a szerkezet a cseh esemény, a Motiváció, az O2 Arénában!

Egy csapat Szarvas kinyilatkoztatás

Mi az, amikor a zene hirtelen egyének ismeri fel Jó látni, hogy a több koncert játszunk, annál több ember ment olyan jól, mint a számokat értik. Egyszerűen csak nemrég történt, hogy játszottunk a gömb Mariánkách. ahol nagyon nem jött egyének, a teljesítmény, valamint még a nyomait felismerték, meg is énekelt. Ez egy csodálatos érzés. Ha sérült, hogy a zenekar a Szarvas kezdődött, hogy olyan sokat beszélni Nem ismerem fel, ha meg tudom azonosítani egy mérföldkő, de fokozatosan, mi minden történt, hogy soha nem is képzeltem.

Mivel a támogatás együttes Vad Költségén, ahol rájöttünk, hogy nekünk, embereknek nevypískají, bár habozott. Aztán jött a remek lehetőséget, hogy a tűz egy duettet Jana Kirschner, ami nekünk volt egy fantasztikus élmény. Tavaly jöttünk a festői turné a csapat Égbolt, ami volt, majdnem forgalomba hozott, aztán jött a hihetetlen fesztivál szezon, ősszel induló egyéni túra, amely továbbra is ez a tavasz. Nabalovaly, ami boldoggá tesz.

Mi jön tenni hogy az egyének,

A zenekar, hogy azonnal tölt annyi időt, valamint, hogy ezen kívül van közöttük egy nagy életkori különbség, nem egy tengeralattjáró Mi ténylegesen egymással a 3 év, kezdetben voltunk négyen is fokozatosan jöttek a különböző többi résztvevő. Én ezt a bandát nem érték legjobban, hogy még mindig jó cimborák!

Mi jön tenni hogy az egyének,

Működik köztünk a hatalom, mint például, hogy egymással, valamint játszani a dallamot. Azt hiszem, hogy talán működik az egyének A koncepció az, hogy amikor a zenekar energia funkciók, működik is, akik majd újra visszatér. Ismerős egyének az utcán Nem sok, előfordul néha meg is mindig kellemes. Történt egyszer, hogy a Prágai Národní třída kilépett a szemét kamion, köztük ugrott fel, s kiáltott te vagy az énekes vihog fantasztikus számomra, hogy tudom, hogy a nyomokat, hogy én teremtettem, valami vitték, mint a saját, valamint valahogy rezonál az életüket, valamint a történeteket.

Mi elégedettek interjúra a munka ideje. Olvastam, hogy van még egy civil munkát. Hogyan Van még olyan, hogy miután beszéltünk, nem hagyja abba az irányba, hogy a hivatal. nevetés Még a banda, van olyan, hogy a gyerekek a legvalószínűbb, hogy a funkció is, hogy az iskola. Lehet kezelni az egyre növekvő száma azt mutatja Nos, valahogy ez kell.

Azt a másik fél-idő előtt,

Hogy a nyáron készülök, hogy én sokkal többet haza Nem vagyok grafikus, így menetrend, hogy vádat. Leginkább azt szeretném, hogy emellett legyen idő a családtagok, van egy hat éves lányával, amit meg is tettem, 2014-ben az egész időszak alatt szinte láttam, ami nem kívánt ebben az évben, hogy hagyja abba.

Azt a másik fél-idő előtt,

De van egy megbocsátó család, anélkül, hogy ez nem működik. Azt akartam, hogy minden eredetileg, hogy egy szabadidős tevékenység, akkor játszik a zenekar, Szarvas, szóval, kezdtem Meg akartam próbálni, valamint játszani a dalokat, mint sok ember, mint megvalósítható, ami kiváló, így teljesen ragadtatva. Élünk a vágy.

Tavaly játszottunk 70 előadások, valamint szintén ebben az évben ez lesz eléggé hasonló. Én lelkesen felkészülés, de ez nem lesz könnyű, nyári fektetünk a kocsiban, mi van ott dvojáky még trojáky. Egyes esetekben az is sokkal jobb időkre, valamint a nagyobb szakaszok. Amellett, hogy csinálunk egy új cd-t, amely azt tervezi, hogy indítson az szeptember.