A 10 legjobb gyakorlat a nők számára,

0
2083

Az egyik legnagyobb hibát látom, hogy az emberek, hogy amikor elkezd dolgozni (vagy ugrás vissza a gyakorlat után szünetet), hogy ők akar menni közvetlenül a 2.0 szintű dolog, amit az emberek csinálnak Instagram vagy az edzőteremben. Azt hiszik, ha nem úgy néz ki, mintha megölne, hogy tehet erősebbé? Az igazság az, Bár, hogy meg kell tanulni, hogyan kell deszkázni, mielőtt burpee; különben megsérülhetsz, vagy okozhat egyensúlyhiány a szervezetben.

A Start helyett, az épület egy szilárd alapot, valamint a női ügyfelek, ami azt jelenti, összpontosítva a csípőt, majd mag, amely magában foglalja a has, majd vissza. Ezek az izomcsoportok egyesítik, hogy a női test erőtere, így minden erő-épület edzés a nők kell cél őket.

Alapvető mozgások, amelyek faragják, erősítik és kihívást jelentenek

Összpontosítva az alapokat nem, azonban azt jelenti, hogy nem fog kapni egy ragyogó edzés. A legjobb gyakorlatok közül néhány a nők számára a foundational mozgások, amelyek kifaragják, erősítik, és kihívást jelent a teljes test nagy idő. Tehát, ha keres egy edzésterv a nők, amely jó minden szinten, és segít, hogy hang fel tetőtől talpig, próbálja meg a 10 lépés alatt, mint egy áramkör.  A gyakorlatok többsége testsúly gyakorlat, de szükség lesz egy sor súlyzók a renegát sorok és a láb emelkedik, ha azt szeretnénk, még több abs kihívás.

Mester ezeket a gyakorlatokat, akkor készen áll a power cleans and Turkish get-up seperc alatt! Utasítások: a következő gyakorlat folytatása előtt minden egyes lépésnél végezze el az összes beállítást/ismétlést. Ezek a legjobb gyakorlatok a nők számára, és mint ilyen, azt javaslom, hogy végezze el ezt a teljes test edzés kétszer-háromszor egy héten.  Ha hosszabb edzést szeretne, akkor újra kezdheti a sorozatot az elejétől a végéig, majd megismételheti egy-két alkalommal. Csak két-három percig pihenjen az áramkörök között. Hogyan kell: kezdjen el hátradőlni a mellkas fölé kinyújtott karokkal, a lábak 90 fokon (a csípő feletti térd és a lábszár párhuzamos a padlóval) felemelve és hajlítva.

Javítsa a fizikai egészségét

Tartsa a hátát a padlóhoz nyomva, támassza meg a magot, majd lassan és egyidejűleg nyújtsa ki a jobb lábát, és lebegjen a lábtörlő fölött. Szünet, majd vissza a start, majd ismételje meg a másik oldalon. 30 másodperc alatt. Hogyan kell: kezdj hátradőlni egy súlyzóval a mellkas fölé emelve, a karokat egyenesen, a lábakat a mennyezet felé emelve, a térdeket és a bokákat a csípő fölé. Bal alsó láb le, olyan alacsony, amennyire csak lehet anélkül, hogy a hát alsó íve felfelé a szőnyegen.

Térjen vissza a kezdéshez, és ismételje meg a másik oldalon. 30 másodperc alatt. Hogyan kell: kezdj térdelni a lábtörlő hátsó lábujj betűrt és fenék pihen sarkú. Kéz előre, négykézláb helyzetbe, a csípő alatti térddel és a vállak alatti csuklóval. Emelje fel a térdét, hogy egy egyenes vonalat alkosson a saroktól a fejig. Csípőt fel, hasizmot fel! Tartsa 30 másodpercig, majd térjen vissza a start. A rendszeres testmozgás a legközelebbi dolog egy csodagyógyszerhez, amink van. Javíthatja a fizikai egészségét, küzdhet a betegségekkel, kiterjesztheti az életét, növelheti a hangulatát és a memóriáját, küzdhet a szorongás és a depresszió ellen, és még több.

Jó érzés, hogy alkalmas vagyok

És jó érzés fittnek lenni. Ha még nincs meg a gyakorlat rutin, nehéz menni a szándék, hogy dolgozzon ki, hogy valóban megcsinálják. Ez lehet az egyik oka annak, hogy az amerikaiak több mint 75% – a nem kap elég testmozgást. Ha megpróbálja kitalálni, hogyan kell kezdeni a fitness rutin, vagy keresi nyomon követni a fitness utazás, apps segíthet. Nem egy app tökéletes, de attól függően, hogy a célok, ingyenes fitness apps segíthet építeni erő, hogy jobb a futás, valamint javítja a stretching vagy helyreállítás. Egy tanulmány megjelent a Journal of Medical Internet Research 2017-ben, egy csapat kutató elemezte, hogy milyen jól 28 különböző fitness apps illeszkedik a gyakorlat iránymutatások az American College of Sport Medicine (ACSM).

A 28 alkalmazást azért választották ki, mert egy korábbi fitness alkalmazásokról szóló tanulmány áttekintette őket, és a rendelkezésre álló több mint 100.000 egészségügyi és fitness alkalmazásból lettek kiválasztva. Általánosságban elmondható, hogy a kormány ajánlott fizikai aktivitás iránymutatások egészséges felnőttek, hogy legalább két fél óra mérsékelt intenzitású tevékenység — vagy 75 perc intenzív intenzitású tevékenység heti, valamint az izom-erősítő gyakorlatok, legalább kétszer egy héten.

Az ACSM néhány lépéssel tovább viszi az edzésprogramokra vonatkozó iránymutatásokat, mondván, hogy minden edzésprogramnak tartalmaznia kell biztonsági óvintézkedéseket, bemelegítést, kondicionálást, amely magában foglalja az erősítést és a lehűlést. Ráadásul azt mondják, hogy a programoknak minden egyes személy számára biztonságos sebességgel kell haladniuk, és hogy az edzésprogramoknak tartalmazniuk kell az aerob fitness, az erő és az ellenállás elemeit, valamint a rugalmasságot.